Et hjem er ikke bare et boareal; det er en refleksjon av personlighet og livsstil. Hjemmet ditt bør være et sted hvor du kan slappe av og uttrykke deg selv, og hos True Colors Maling AS kan vi hjelpe deg med å oppnå enhver forvandling du ønsker. Bruk av et nytt lag med maling til bolig innredningen din er en enkel og rimelig måte å beskytte veggoverflatene på, og gjør sløve, mørkere rom til lyse og livlige rom du vil glede deg over i årene som kommer.

Enten du vil male en vegg med en dristig farge, eller oppgradere hele hjemmet, er True Colors Maling AS forberedt på å takle. Vi opererer med de høyeste standardene for omsorg – vi dekker og beskytter alltid gulv og møbler under arbeidet for å bevare kundens verdier. Det er mange skritt for å utføre en god maler jobb. Prosessen starter med tildekning av alle gulv / møbler hvis det er aktuelt. Mange av de nye byggeprosjektene har ingen gulv eller møbler, så dette kan ikke gjelde i slike situasjoner, men for de fleste boligprosjekter er dette et svært viktig skritt. Når alt er dekket, begynner vi forberedelsesprosessen.

Vi går gjennom alle lister, dører, karmer, vinduer, vegger og tak patching / spackling eventuelle feil / hull / sprekker etc. Etter at sparkelen har tørket, sliper vi alt glatt. Deretter påfører vi to lag med kvalitetsmaling til alle overflater. Full oppussing støvsuges og rengjøres ved ferdig prosjekt, og gir deg et friskt, rent rom. Nedenfor er en trinnvis tidslinje for interiørmaling prosessen, ta en titt og ring eller mail oss hvis du er på utkikk etter profesjonell utførelse.